Perjantai, maaliskuu 27, 2020 - 18:00 to Lauantai, maaliskuu 28, 2020 - 23:00

Koko Lahti Nauraa!

Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti.

Koko Lahti Nauraa! -komediaviikonloppu joudutaan perumaan. Tapahtuma toteutetaan näillä näkymin keväällä 2021. Pyydämme kuitenkin lipunostaneita palauttamaan liput.

Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi, liput voi palauttaa lippu.fi:n sivujen kautta.

 

Täysin hervoton komediaviikonloppu koittaa maaliskuun lopussa, kun Sibeliustalon täyttää maamme eturivin koomikot! Vesijärven rannalla nauru raikaa niin, että koko Lahti helisee!

Kaksipäiväinen nauruspektaakkeli pitää sisällään kahdeksan toisistaan täysin poikkeavaa, mutta takuuvarmasti yhtä hulvatonta esitystä. Räätälöi itsellesi ja seurueellesi armottomaan naurunnälkään sopivat kattaukset valmiista lippupaketeista. Jokaiseen esitykseen on saatavilla myös erillisiä lippuja.

Suositusikäraja 15 vuotta.

 
(klikkaa kuva suuremmaksi)

Klo 18 - Sami Hedberg 15v Juhlashow (Pääsali)
Vuorovaikutteisessa ja koko yleisön nauruhermostoa syleilevässä kahden tunnin mittaisessa esityksessä kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaita paloja 15 vuoden ajalta, sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

Klo 19 - Ali Ihmemaassa (Puusepän Sali)
Ali Jahangirin uusi koko illan stand up -komedia esitys, joka sukeltaa syvälle ihmeellisen kauniiseen maahan, jota tunnetaan nimellä Suomi. Esityksessä Ali raottaa raikkaalla tavalla oman historiikkinsa ja samalla kutsuu katsojan mielenkiintoiselle seikkailulle 90-luvulta tähän päivään. K-18.

Klo 21 - K-18 Klubi (Puusepän Sali)
Ei herkille korville! Lavalla Pete Kosonen, Robert Petterson, Eero Corso ja Anitta Ahonen.

Klo 21 - Hevon Kuusi Show (Kuusi-kabinetti)
Lavalla Pete Kosonen, Tommi Mujunen, Tuula Kolehmainen, Jacke Björklund.

Mukkula-paketti 39 €
- Klo 18 - Sami Hedberg 15v Juhlashow (Pääsali)
- Klo 21 - K-18 Klubi (Puusepän Sali)
Osta lippupaketti!

Kiveriö-paketti 39 €
- Klo 18 - Sami Hedberg 15v Juhlashow (Pääsali)
- Klo 21 - Hevon Kuusi Show (Kuusi-kabinetti)
Osta lippupaketti!

Jalkaranta-paketti 28 €
- Klo 19 - Ali Ihmemaassa (Puusepän Sali)
- Klo 21 - K-18 Klubi (Puusepän Sali)
Osta lippupaketti!

Yksittäiset liput keikoille: Sami Hedberg 15v Juhlashow 35 € / Ali Ihmemaassa 23 € / K-18 Klubi 18 € / Hevon Kuusi Show 18 €. Osta lippuja!

Klo 18 - Pelicans Roast (Pääsali)
Suomen ainoa Roastmaster Antto Terras ottaa silmätikukseen tuttuja Pelicans-nimiä: kiekkolegenda Pentti Matikaisen, Pelicans-omistaja Pasi Nurmisen ja räppärinä ja tubettajana tunnetun Pelicans-kannattaja Arttu Lindemanin.

Klo 19 - Roope Salminen & Ernest Lawson Show (Puusepän Sali)
Televisiosta tutut Roope Salminen ja Ernest Lawson ovat viihdyttämisen mestareita. Heidän esityksensä on täynnä ylivoimaisen hauskaa komediaa, sketsiviihdettä ja musiikkia. Jokainen keikka on omanlaisensa, sillä yleisö pääsee halutessaan vaikuttamaan keikan kulkuun – jos naurultaan kykenee! Roopen ja Ernestin lavakarisma koukuttaa katsojan, eikä show’sta takuulla puutu yllättäviä käänteitä ja hysteeristä huutonaurua. Tule kokemaan kaikki tämä ilmiömäinen hauskuus livenä!

Klo 20 - Valot pois -show (Kuusi-kabinetti)
Et näe mitään, mutta kuulet kyllä! Lavalla Pete Kosonen, Rudi Rok, Tommi Mujunen. Tämä esitys on osa WWF:n kansainvälistä Earth Hour -tapahtumaa.

Klo 21 - Grande Finale (Pääsali)
Komediaviikonlopun päättävät Sami Hedberg, Pete Kosonen, Ilari Johansson ja Ursula Herlin.

Liipola-paketti 39 €
- Klo 18 - Pelicans Roast (Pääsali)
- Klo 19 - Roope Salminen & Ernest Lawson Show (Puusepän Sali)
- Klo 21 - Grande Finale (Pääsali)
Osta lippupaketti!

Metsäkangas-paketti 35 €
- Klo 19 - Roope Salminen & Ernest Lawson Show (Puusepän Sali)
- Klo 21 - Grande Finale (Pääsali)
Osta lippupaketti!

Nastola-paketti 35 €
- Klo 20 - Valot pois -show (Kuusi-kabinetti)
- Klo 21 - Grande Finale (Pääsali)
Osta lippupaketti!

Lihamuki-paketti 79 € (sis. narikan)
- Klo 18 - Pelicans Roast (Pääsali)
- Klo 19.30 - Dinner Ravintola Lastussa (ks. menu)
- Klo 21 - Grande Finale (Pääsali)
Osta lippupaketti!

Yksittäiset liput keikoille: Pelicans Roast 26 € / Roope Salminen & Ernest Lawson 18 € / Valot pois -show 12 € / Grande Finale 30 €. Osta lippuja!

Sami Hedberg
”On hienoa todeta, että on saanut Suomessa tehdä näin pitkän uran ja nähdä että kaikenikäiset ihmiset haluavat tulla keikoille ympäri Suomen. Tämä ei ole ollenkaan itsestäänselvyys. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin live stand up on edelleen se, mistä tykkään kaikista eniten. Olen kiitollinen yleisölle siitä, että saan tehdä tätä työtä”.

Ali Jahangiri
Ensimmäinen ja tähän asti ainoa Suomen Kulttuurirahaston palkitsema koomikko (2016). Ali Jahangiri sai palkinnon rajoja ylittävästä ja silmiä avaavasta huumoristaan.

Roope Salminen & Ernest Lawson
Roopen ja Ernestin lavakarisma koukuttaa katsojan, eikä keikoilta takuulla puutu yllättäviä käänteitä ja hysteeristä huutonaurua. Esiintyjät ovat valmiina laittamaan itsensä peliin!

Robert Pettersson
Mies kuin veistos. Siis jos veistos sijaitsee kauhujen talossa. Robert, eli Roope, puhuu vähän, mutta synkästi. Roopen mieli on musta, kuin Pirun hiilikellari marraskuussa, mutta se mieli tuottaa materiaalia, jolle ei voi muuta kuin nauraa. Vaikkei ihan aina ehkä saisi. Roope on nähtävä, Roope on kuultava, Roope on koettava.

Eero Corso
Eeron poikamaisen hymyn taakse kätkeytyy jännä ajatusmaailma. Jännä on tässä tapauksessa siis = kuin outo. Tummanpuhuvan outo. Eeron habitus ja jutut eivät välttämättä ole ihan jiirissä, mutta se juuri Eerosta tekeekin erityisen hauskan. Eeron huumori on mustahkoa, mutta taatusti hauskaa.

Anitta Ahonen
Luotisuora, ei normaaliin hämäläiseen tapaan hidas. Rääväsuuksikin mainittu Anitta tekee nauramattomuuden yleisölle mahdottomaksi. Anittan showssa ei ole tabuja, ellei lasketa yleisön toisinaan napsimia nitroja. Anitta tulee, Anitta puhuu, Anitta räjäyttää. Tule räjähtämään!

Ursula Herlin
Ursula on vielä suhteellisen uusi kasvo suomalaisessa komiikkakentässä, mutta nyt on jo nähtävissä mahdollinen tulevaisuuden ISO NIMI lavoille. Ursula kertoo, yleisö kuuntelee. Hetket yleisön kanssa ovat, Ursulan mukaan, maagisia.
Niin ovat myös yleisön hetket Ursulan kanssa.

Tuula Kolehmainen
Esiintymispelkoinen Tuula on iloinen, ettei kuollut ensimmäisellä keikallaan. Niin olemme mekin. Opiskelua ja Tinderiä harrastava Tuula puhuu lavalla muun muassa miehistä ja opiskelustaan. Se, miten hän niistä puhuu, onkin sitten aivan omaa luokkaansa. Tuula nimittäin puhuu niistä hauskemmin, kuin keskiverto opiskelijatinderiläinen. Paljon hauskemmin!

Pete Kosonen
Tämä lahtelaistunut Stadin kundi on ehkä hauskin teeveestä tuntematon koomikko, jonka tulet koskaan näkemään. Miinus se ehkä. 17:sta vuosi stand up-lavoilla ja meno vaan yltyy. Pete ei ainakaan ole seestymään päin, vaikka puolen vuosisadan virstanpylväs läheneekin. Petellä on asiaa, eikä Pete ujostele sitä tuoda julki. Suoraa puhetta, pari kainalopierua ja avot, Pete on puhunut.

Tommi Mujunen
Lahtelaislähtöinen Tommi on stand upin konkareita Suomessa. Vuonna 2003 alkanut ura jatkuu Tampereelta käsin, ulottuen koko Suomeen. Ja nyt myös Koko Lahti Nauraa-viikonloppuun. Tommi on hauska. Yksi hauskimmista, ja jos et jostain kumman syystä ole häntä vielä lavalla nähnyt, nyt on aika ja paikka korjata vajavaisuutesi. Ja se kannattaa, usko pois.

Ilari Johansson
Ilari Johansson ei liene esittelyn tarpeessa kenellekään, joka mitään kotimaisesta komikasta tietää. Ei siis esitellä. Sanottakoon vain, että Ilari on tulossa kaupunkiin, joten sinun on syytä miettiä omalta kohdaltasi, haluatko missata tämän miehen näkemisen livenä? Vastaamme puolestasi: NO ET TIETENKÄÄN!

Rudi Rok
Rudi on monilahjakkuus, eli nykysuomella multitalentti. Rudi on breikkari, ääniakrobaatti, tuottaja, ohjaaja, näyttelijä, ääninäyttelijä, beat boxaaja. Ja ennen kaikkea Rudi on hauska. Rudin keikalla yhdistyvät ilmiömäiset äänet, tehosteet ja huikean hauskat jutut kokonaisuudeksi, jollaista ei kukaan muu tässä maassa tee. Kolme koota Rudin showssa: ääni, liike & komiikka. No kaksi ei ala koolla, mutta se on sivuseikka.

Jacke Björklund
Jacke on yksi Suomen pitkäikäisimmistä ja eniten keikkailevista stand up -koomikoista. Keikkanahkoja on vyöllä jo tuhansia ja nauruja kymmeniätuhansia. Jacke on monissa liemissä keitetty koomikko, jonka keikoilla on naurutakuu.
Sinussa on takuulla jotain vikaa, jos et naura! Jacke on kompaktiin pakettiin pakattu naurutykistökeskitys. Ääntä, asennetta ja nauruja. Paljon nauruja.

 

Aikataulu ja liput

Päivä: Pe 27.03.2020 klo 18.00
Koko talo
Liput: alk. 12 €
Mukkula-paketti 39 € (pe)
Kiveriö-paketti 39 € (pe)
Jalkaranta-paketti 28 € (pe)
Liipola-paketti 39 € (la)
Metsäkangas-paketti 35 € (la)
Nastola-paketti 35 € (la)
Lihamuki-paketti 79 € (la)

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty
Peruttu