Pääsalin syksyn konsertteihin lisäpaikkoja myyntiin

Pääsalin syksyn konsertteihin lisäpaikkoja myyntiin

THL:n yleisörajoitukset poistuvat. Sibeliustalon Pääsalin konserttisyksylle saadaan lisää katsomopaikkoja myyntiin seuraaviin konsertteihin:

5.10.21 Sonata Arctica 25th Anniversary Tour
3.11.21 Besame Mucho – Metsäketo, Misic, Lindström
16.11.21 Navy Metal – solisteina Kotipelto ja Hämäläinen
20.11.21 Saikkua kiitos! OSA 3
2.12.21 Sir Elwoodin hiljaiset värit
8.12.21 Kirka 70 vuotta – Evening with Kirka
21.12.21 Club for five – Jouluna 2021

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että yllä mainittujen tapahtumien istumapaikat on laitettu myyntiin yleisörajoitusten ja 2 metrin turvavälien ollessa vielä voimassa.

Yleisörajoitusten poistuttua koko salin istuinkapasiteetti on päästy avaamaan myyntiin. Emme kuitenkaan pysty muuttamaan alkuperäisesti jo myytyjä istumapaikkoja jälkikäteen, emmekä täten voi taata vierekkäisiä istumapaikkoja saman seurueenkaan jäsenille, mikäli jälkikäteen myyntiin avatut istuimet ovat jo varattuja.

Salissa samalla rivillä istuvat katsojat voivat sopia paikanvaihdosta keskenään ennen tapahtuman alkua, mikäli paikan haltijalle vaihto sopii.

Sinfonia Lahti sekä muutamat muut tapahtumajärjestäjät jatkavat toistaiseksi omien tapahtumiensa myyntiä vielä turvavälein. Finlandia-klubilla järjestettäville keikoille myydään lippuja voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaisesti. Myös syksylle suunnitellut suuremmat keikkakiertueet sekä ulkomaalaiset artistit ovat siirtäneet kiertueensa ensi vuoteen. Konserttikohtaisesti lisätietoja löydät nettisivuiltamme: https://www.sibeliustalo.fi/tapahtumakalenteri/

Suosittelemme maskin käyttöä kaikissa tilanteissa sekä huolehdimme omalta osaltamme, että tapahtumiin on turvallista tulla. THL:n ohjeistuksen mukaisesti jokaisen on pyrittävä välttämään fyysistä kontaktia, joten otathan tämän huomioon  esimerkiksi jonotustilanteessa sekä varaat väliaikatarjoilut etukäteen nettisivujen kautta.

Tervetuloa Sibeliustaloon nauttimaan livemusiikista!